Lacka med Spot Paint istället

Visst har alla vi kvinnor börjat vänja oss vid att våra män sitter ute i garaget i tid och otid? Men vad är det egentligen de gör där? Nu vet i alla fall jag. För när jag häromdagen skulle gå ut med lite fika, så inser jag att det min kille har sysslat med där ute i alla dessa år är att lacka om sin bil och alla sina motorcyklar. Han råkar nämligen ha ett flertal, och ja han är en fordonsälskare.

Inte konstigt att han och jag aldrig får någon kvalitetstid ihop, för han ska ju alltid lacka om sina kära ägodelar. det ajg dock alltid har undrat är varför inte bara kan tänka sig att lämna in sina fordon till Spot Paint eller någon annan verkstad som är expert på just detta? Då slipper han ju göra det själv och han kan vara säker på att jobbet blir utfört på ett proffsigt sätt.

Men ack nej, likt alla andra män är han lika envis som en stubbe coh vägrar att ge med sig. Han ska bannemej göra detta själv, så att ”det går rätt till”. Detta motsätter jag mig dock till ordentligt, och en dag i framtiden så ska han bannemej få lämna in alla dessa prylar till verkstaden.