Bada mer på vintern

Så här när det är vintertider så finns det nog ingenting som går upp emot ett lång härligt varmt bad. Och nu när jag äntligen införskaffat mig ett bubbelbadkar så finns det liksom inget stopp för hur ofta jag kommer att ta mig ett bad.

För hur skönt är det inte att komma hem efter lång och stressig dag på kontoret, och sedan bara lägga sig i ett varmt bad så fort man kommer hem. Det är i alla fall vad jag kallar för livskvalité. Att få unna sig det där lilla extra ibland och bara å om sig själv.

Så varför inte lägga en champagneflaska på kylning innan du går till jobbet? På så sätt så är den lagom kyld till du kommer hem och ska lägga sig i badet. Tänd gärna lite doftljus på det och köp hem lite fräsch jordgubbar. Här har du en kväll som heter duga. Att man kan må lika bra ensam än om man skulle vara två, får helt plötsligt en ny innebörd och mening.