Dags att bygga hus

Nu är det äntligen dags för oss att börja bygga på vårt framtida hem. Och som vi har planerat och ritat och bara totalt gått loss på detta stora drömprojekt. Ritningarna ska snart lämnas över till alla hantverkare, och förhoppningsvis så kommer även våra drömma att gå i uppfyllelse. Det är inte varje dag man bygger hus, men om alla andra har lyckats med det så borde väl även vi klara av det?

Steg nummer ett är givetvis att lämna över alla de tankar och idéer vi har till de som kommer att vara ansvariga över projektet. Vi måste på bästa sätt förklara vad det är vi vill ha och vad vi absolut inte kan tänka oss. Antagligen så gäller det att vara så tydlig så möjligt, så att inte hantverkarna missförstår oss och de mål vi vill uppnå.

Därefter så kommer vi att få en ungefär offert som är baserad på vad som ska göras. Det kommer troligtvis att kosta mycket, för det är både hantverkarnas arbetstimmar och allt material som kommer att kosta. Men det är självklart värt om allting går enligt planerna. Förhoppnignsvis så kommer även vi att få njtua av vårt nya drömhem om ett år.